چرا می بایست حرارت را کاهش دهیم؟
نوشته شده توسط : علی پور

چرا
می بایست حرارت را کاهش دهیم؟؟؟؟ کاهش دما با به کارگیری از سایبان، حرفه و مه پاش (بالای بهاربند) و آب پاش قطره‌ای (بالای آخور روبه دو سوم انتهای تن دام) برای همگی گاوها در این دوره لازم میباشد .
استرس گرمایی در گاو می‌تواند:
1-باعث وضع حمل زودرس شود .

ماشین آلات خوراک دام

2-
کاهش توان و فعالیت سیستم ایمنی
3-
کاهش تولید شیر در شیردهی آینده
4-
کاهش نرخ گیرایی در تلقیح
5-
تولد گوساله ضعیف با وزن قلیل و مستعد بیماری


توصیه‌های
تغذیه‌ای عصر کلوزآپ 1-استفاده از علوفه‌هایی با پتاسیم پایین برای تسهیل در آنیونی کردن جیره و دوری از کمبود کلسیم و تب شیر . سیلاژ ذرت مقدار پتاسیم کمتری از یونجه داراست البته برای اطمینان باید در آزمایشگاه تست شود . سدیم هم در ایجاد تب شیر اثری شبیه پتاسیم داراست . در صورتیکه بتوانیم وقوع هیپوکلسمی را کاهش دهیم به طور قابل‌توجهی وقوع تب شیر کاهش خواهد یافت همینطور وقوع ورم پستان جفت ماندگی و جابجایی شیردان با هیپوکلسمی مرتبط است .

2- به کارگیری از دانه غلات و منابع نشاسته مانند جو و ذرت (به میزان 3 .5 تا 4 .5 کیلوگرم به ازای هر گاو در روز) منجر تحریک پرورش پرزهای شکمبه و افزایش طول پرزهای انگشتی شکل می‌شود . در سود ارتقا مرحله و گنجایش جذب مواد مغذی بوسیله اپیتلیوم شکمبه . و عادت پذیری به جیره دوره شیردهی . همچنین میکروب های شکمبه سه هفته برای عادت پذیری به جیره شیردهی زمان‌دارند .

3- نیاز پروتئینی دام در این دوره می بایست بر شالوده سیستم پروتئین متابولیسمی محاسبه میشود . اندازه پروتئین موضوع نیاز 1100 تا 1200 گرم پروتئین متابولیسمی در روز در گاوهای تعدادی شکم و 1200 تا 1400 گرم برای گاوهای شکم اولیه و دوم .

4- به کارگیری از افزودنی‌های خوراکی دربرگیرنده تحریک‌کننده‌های ایجاد پروپیونات (فومارات و مالات)، ترکیبات کنترل‌کننده کتوز (دهنده‌های تیم متیل مانند متیونین و کولین)، ترکیبات بهبود دهنده تخمیر (موننسین) و چربی‌های محافظت‌شده، پانتوتنیک اسید و ریبوفلاوین، B12 پروتئین‌های محافظت‌شده و عبوری و فولیک اسید در این زمان اثرگذار بوده و توصیه‌شده هست .

(Sharma et al ., 2016); (Ravikanth Reddy et al .,
2016)
Dietary Energy Density for the Close-Up Dry Cow Postpartum Performance, Gabriella A . Varga, Department of Dairy and Animal Science Pennsylvania State University, 2004 .

جدول
1: مقایسه پروتئین و انرژی قضیه نیاز در گاو زمان خشکی و گاو شیرده

جدول
2: مثال جیره گاو در اوایل و اواخر دوره خشکی Ingredients%
of DM
Far
off Close up Alfalfa
Hay
33 .71 29 .75
Corn
silage
32 .33 26 .22
Wheat
straw
10 .78 3 .70
Soybean
meal
1 .55 3 .78
Meat
meal
1 .64 2 .35
Cottonseed
whole
0 .00 0 .00
Barley
grain
3 .79 4 .45
Corn
grain
6 .12 20 .92
Soy
pass
0 0
Wheat bran 5 .34
7 .48

Beet pulp 3 .62
0 .00

Salt 0 .00
0 .00

Sodium bicarbonate 0 .00
0 .00

General mineral 0 .52
0 .25

Vitamin 0 .52
0 .25

Calcium
Chloride Anhy 0 0 .42

Magnesium
Sulfate 0 0 .17

Fermenten 0
0

Ener
GII 0 0

جدول
3: چک مواد مغذی زمینه نیاز در جیره عصر خشکی Item

Far
off Close up DMI
Kg/d
11 .6 11 .9
ME
Mcal /Kg DM
2 .18 2 .41
CP
%
12 .2 13 .7
Soluble
Protein (% CP)
40 37
Undegradable
intake protein (UIP)
29
30

Degradable
intake protein (DIP) 71 70

MP
g/d 770 1083

MP
From Bactria g/d 719 812

Methionine (% MP) 2 .24
2 .27

Lysine (% MP) 7 .12
7 .22





:: برچسب‌ها: ماشین آلات خوراک دام ,
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: